This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Црна Лилит

SN005-SN007

Ова лето се е за цвеќето како симбол на женственоста. Црното мини здолниште е класика која не познава временски ограничувања, но цветните мотиви изработени во 3Д техника му даваат модернистичка нота и препознатлив идентитет. Во совршена комбинација со боди во минималистички крој во нијанса на лаванда.

1 item left

Search