This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Ансамблот Аурелија бисер

910IF004

Излевајќи грациозност и префинета елеганција, ансамблот Aurelia Pearl е олицетворение на модерната софистицираност. Изработен во деликатна гола нијанса, овој координиран сет претставува маестрално совпаѓање на класичното кроење со етерична убавина на украсените детали. Блејзерот може да се пофали со длабоко V-деколте, украсено со сложени украси од тантела и бисер кои елегантно каскадираат по неговите ревери, хармонично одекнувајќи ја суптилната привлечност на ансамблот. Во комбинација со панталони со праволиниски крој кои имаат нежен сјај на полите, оваа облека беспрекорно ја спојува традицијата на сарторија со современиот шмек. Совршен за луксузни настани и вечери, овој ансамбл ветува изглед кој е и безвременски и волшебно модерен.

1 item left

Search