This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

МОДЕРНИ БЛУЗИ ЗА УРБАНИ ДЕВОЈКИ

Спортски, со интересни натписи на задната страна –  овие нови блузи на Елена Лука се совршени за секоја урбана девојка.

Погоден за секојдневни комбинации и најдоброто што можете да го комбинирате со патики и добри фармерки.

Ги имаме во три бои – бела, црвена и сина.

Погледнете дел од Деним колекција и одберете го најдоброто парче кое совршено ви стои. Комплетирајте го изгледот со патики кои се ХИТ оваа сезона.

Search