This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Кимоно замена за фустан или наметка

Како мултифункционално парче, на егзотично кимоно ја најде својата широка употреба не само кај модните инсајдери, туку и во комерцијалната модна сцена.

Ако денес го носите како наметка, утре можете да го промените во фустан. Токму во неговата практична примена и приспособување на различни стилски целини, е нејзиниот шарм.

Иако е тренд веќе неколку пролетни и летни сезони, неговата популарност не опаѓа.

Напротив, ова лето ќе носиме кимоно во неколку различни верзии, а особено онаа најсовремената, со принтови инспирирани од флората и фауната што Елена Лука може да понуди во новиот Основни линија.

За вечерни и свечени пригоди, исто така е одлично решение, во комбинација со високи потпетици и чанта со спојка .

Комбинирајте го со дискретен накит. Во овој случај, го ставаме заедно со Накит од Елена Лука додатоци .

Search