This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Плетена шамија сива боја

926SU0399-MEN-grey

Топло, меко и удобно за носење, но и модерно. Марамите се задолжителен моден додаток во зима, а во машката колекција на Елена Лука изборот е фантастичен. Лесно ќе го комбинирате во секој стајлинг, а притоа нема да се грижите за студеното време.

7 items left

Search