This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Фармерки сиви

903ELT0046-grey-2

Фармерките се суштински дел од облеката на секој маж. Овој стилски модел со класична форма и малку тесни ногавици се дел од новата зимска машка колекција на ЕЛЕНА ЛУКА. Тие доаѓаат во седум различни бои, што ги прави совршени за различни изгледи. Со ЕЛЕНА ЛУКА можете да ги измешате вашите омилени бои за да создадете совршен изглед.

1 item left

Search