This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Фармерки беж

903ELT0046-beige

Фармерките се суштински дел од облеката на секој маж. Овој стилски модел со класична форма и малку тесни ногавици се дел од новата зимска машка колекција на ЕЛЕНА ЛУКА. Тие доаѓаат во седум различни бои, што ги прави совршени за различни изгледи. Со ЕЛЕНА ЛУКА можете да ги измешате вашите омилени бои за да создадете совршен изглед.

2 items left

Search