This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Крзнето палто кафеаво

915ELT0009-brown

Беж капут со крзнена јака, е парче со кое не можете да погрешите. Овој капут од најновата машка колекција на ELENA LUKA ќе ги исполни сите ваши критериуми за софистициран машки изглед. Со прицврстување во два реда, крзнена јака, која може да се извади по желба, дизајнерски копчиња со амблемот на ЕЛЕНА ЛУКА, како и џебовите, му даваат уште поинтересен изглед. Во овој капут ќе ги привлечете сите погледи.
Елегантно, одлично се вклопува со врат и панталони, но можете да изберете и кошула или мека зимска блуза/џемпер.

1 item left

Search