This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Сомотски панталони црвени

903ELT0045-red

Во текот на зимата, кадифето е секогаш фантастичен избор. Кадифените панталони се безвременска облека која не само што ќе им се допадне на вашите естетски сетила, туку и ќе ве стопли во студените денови. Тие доаѓаат во пет различни бои и се идеални за комбинирање со кошули, желка и џемпери. Тие имаат џебови и мали набори во горната половина од облеката. Едноставно не можете да погрешите со кадифените панталони ЕЛЕНА ЛУКА.

1 item left

Search