This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Грб сива боја

915ELT0005-grey1

Палтото е суштински елемент во секоја машка гардероба, со закопчување во еден ред и прецизно креирани детали, е модна класика која нема да ве изневери. Овој капут ќе ви остави впечаток бидејќи е елегантен, стилски и модерен. Вклучува џебови, висока руска јака, привлечни копчиња и тенок крој. Идеален за секојдневни и деловни облеки кои бараат допир на класа.

1 item left

Search