This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Темно кафеава јакна

906ELT0011-darkbrown2

Доколку барате топла јакна која е и модерна и стилска, го имаме вистинскиот модел за вас во зимската машка колекција на Елена Лука. Удобен за носење, со странични џебови и достапен во црна и кафена боја, овој урбан модел е „задолжителен“ за перфекционистите.

1 item left

Search