elena luka your fashion society with export 04

Spring Summer '22 Basic Collection

Секоја дама која препознава вредност во модниот дизајн, на прв поглед ќе ја воочи смелоста и модерната естетика што ја дефинираат оваа пролетно-летна линија обоена во свежи и претежно светли нијанси и дезени што говорат за оптимизам и потребата да се истакне индивидуалноста. 

За пролет во која ќе владее женственоста во сите нејзини изданија: елегантна, романтична, урбана, софистицирана, деловна, егзотична – сите обединети со една заедничка нота на карактерност и самодоверба.

SHOW FILTER
Showing 1–12 of 23 results
Luxury sweater white
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU: 905AI0002-blacksilver

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (2 items)

PRODUCT TYPE: Sweater

Unique sweater with discrete silver sparkly details.

€92.30 from€64.61
38
40
42
Luxury sweater black
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU: 905AI0002-blacksilver

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (3 items)

PRODUCT TYPE: Sweater

Unique sweater with discrete silver sparkly details.

€92.30 from€64.61
38
40
42
Luxury sweater black
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU: 905AI0002-blackgold

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Sweater

Unique sweater with discrete golden sparkly details.

€92.30 from€64.61
38
40
42
Shirt dress black
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU: 901AI0001-blacksilver

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Shirts & Tops

Unique shirt dress with discrete golden sparkly details.

€61.54 from€43.08
38
40
42
Shirt dress black
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU: 901AI0001-blacksilver

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (3 items)

PRODUCT TYPE: Shirts & Tops

Unique shirt dress with discrete silver sparkly details.

€61.54 from€43.08
38
40
42
Shirt dress white
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU: 901AI0001-white

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (2 items)

PRODUCT TYPE: Shirts & Tops

Unique shirt dress with discrete silver sparkly details.

€61.54 from€43.08
38
40
42
Elegant blouse
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU: 905SI0003

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Blouse

€72.87 from€51.01
46
44
42
40
38
36
Red
Black
White
Elegant pants
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU: 903SI0003

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Co-ord

€97.16 from€68.01
46
44
42
40
38
36
Red
Black
White
Еlegant sleeveless Co-ord
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU: 910SI0003

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Co-ord

€170.04 from€119.03
46
44
42
40
38
36
Red
Black
White
Black & White co-ord
Hot
New
Out of Stock

SKU: 910SI0001

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Co-ord

Лежерен комплет на риги  составен од кошула и кратки панталончиња со џебови - одличен за топли сончеви денови. Кошулата е збогатена со украсни кончени реси, кои му даваат бохо нота. Достапен е и во розева комбинација за оние што преферираат светли...

€74.49
36
38
40
42
Co-ord
Pink & White co-ord
Hot
New
Out of Stock

SKU: 910si00001

BARCODE: 74.49

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Co-ord

Лежерен комплет на риги  составен од кошула и кратки панталончиња со џебови - одличен за топли сончеви денови. Кошулата е збогатена со украсни кончени реси, кои му даваат бохо нота. Достапен е и во црна комбинација за оние што преферираат...

€74.49
36
38
40
Co-ord
Casual business dress
Hot
New
Out of Stock

SKU: 900AT0060

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Dresses

€137.65
36
38
40
42
44
Someone purchased7 minutes ago from Veles
Someone purchased2 minutes ago from Resen
Someone purchased9 minutes ago from Ohrid
Someone purchased3 minutes ago from Negotino
Someone purchased6 minutes ago from Skopje
Someone purchased4 minutes ago from Skopje
Someone purchased3 minutes ago from Berovo
Someone purchased4 minutes ago from Gevgelija
Someone purchased6 minutes ago from Prilep
Someone purchased6 minutes ago from Kavadarci
Someone purchased9 minutes ago from Radovis
Someone purchased3 minutes ago from Gevgelija
Someone purchased2 minutes ago from Shtip
Someone purchased4 minutes ago from Strumica
Someone purchased7 minutes ago from Strumica
Someone purchased2 minutes ago from Ohrid
Someone purchased8 minutes ago from Gostivar
Someone purchased6 minutes ago from Kocani
Someone purchased3 minutes ago from Strumica
Someone purchased8 minutes ago from Krushevo

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes as specified in the privacy policy. You can consent to the use of such technologies by using the “Accept”

elena luka your fashion society with export 04