elena luka your fashion society with export 04

Runway Collection

Од париски шик до луксузни свечени тоалети, дводелни трендовски костуми во диско фазон и авангардни капути, ЕЛЕНА ЛУКА успеа да направи моден микс преку кој ни раскажа приказна за една модерна дама која не се плаши да одговори на сите предизвици во животот, а притоа знае да се забавува и да ужива во сите негови убавини.

,,ЕЛЕНА ЛУКА сите овие години наназад изгради животен стил со своја исклучителна вредност и препознатливост и стана дом и семејство на многумина, што ми е особено значајно. Навистина сум горда, среќна и задоволна што го донесовме духот на светската мода кај нас, а со секоја наредна колекција и проект, го надградуваме. На Скопскиот моден фестивал се појавуваме на покана на организаторите, како специјални гости, па во тој контекст направивме една симболична компилација со препознатливи и авангардни модни парчиња од повеќе линии, секое со своја уникатна приказна, прикажувајќи ја моќната, успешна, смела жена која самоуверено чекори низ сите предизвици во животот. Би рекла, еден „моден коктел“ помеѓу актуелните тенденции и силната дизајнерска препознатливост на ЕЛЕНА ЛУКА“, изјави г-ѓа Елена Пандева, сопственик и генерален менаџер на брендот.
SHOW FILTER
Showing 1–12 of 29 results
Metallic Pants
Hot
New
Out of Stock

SKU: 903EL10012/1

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (9 items)

PRODUCT TYPE: Pants

Модерно, урбано, шик и удобно - токму таква е оваа street style комбинација од Елена Лука.Сребрените панталони со металик сјај се апсолутен фаворит сезонава. Висок струк со ластик, широки ногавици, џебови и материјал кој го привлекува вниманието - панталоните се...

€68.02
36
38
40
42
44
Coat
Hot
New
Out of Stock

SKU: 915ALW22K213-camel-40

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Coat

Никогаш нема да згрешите ако одберете елегантен капут - секогаш ќе биде актуелен, а воедно ќе ви даде чувство на самодоверба. Беж нијасата е новата црна веќе сезони наназад, па затоа воопшто не двоумете се во својот гардеробер да имате...

€144.13
36
38
40
42
Coat
Hot
New
Out of Stock

SKU: 915ALW22K198-gray-40

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Coat

Colored coats are one of the most popular fashion trends nowadays. This pastel gray coat is soft and kind. With pockets, a belt that goes through carefully placed pegs in an unusual pattern, a wide collar and lapels, and a...

€111.74
36
38
40
42
Coat
Hot
New
Out of Stock

SKU: 915ALW22K198-yellow-42

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Coat

Капутите во боја се една од најдоминантните тенденции на светско ниво. Овој капут во жолта нијанса, ќе внесе ведрина и во најтмурните зимски денови. Со џебови, ремен кој се протнува низ внимателно поставени гајки во интересен облик, со широка јака...

€111.74
36
38
40
42
Dress
Hot
New
Out of Stock

SKU: 901LS4745-Black-40

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Dress

€113.36
36
38
40
42
44
Black
Celestial Glitz Co-ord Set
Hot
New
Out of Stock

SKU: 910IF006

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Co-ord

Unveil your inner star with our "Celestial Glitz Co-ord Set." This dazzling two-piece ensemble showcases a deep-plunge blazer with thoughtfully placed cut-outs and a matching pair of wide-leg trousers. Both pieces are adorned with a shower of shimmering sequins in...

€267.21
38
40
42
Starry Night Elegance Gown
Hot
New
Out of Stock

SKU: 900IF012

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Dress

Crafted with precision and passion, this ELENA LUKA custom-made gown is a testament to timeless elegance. The shimmering sequins, reminiscent of a starry night sky, cascade gracefully down its length. With a tastefully gathered waist and an alluring leg slit,...

€356.28
38
40
42
Midnight Glimmer Blouse
Hot
New
Out of Stock

SKU: 905IF016

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Blouse

Dazzle in the subtle play of light with the "Midnight Glimmer Blouse." Crafted with intricate lace detailing and adorned with shimmering silver fringes, this top effortlessly melds drama with elegance. Its voluminous sleeves echo the mystery of the night sky,...

€194.33
40
Decorated three piece suit
Hot
New
Out of Stock

SKU: 910IF007

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Co-ord

Emanate grace and sophistication with our Galactic Elegance Co-ord. The tailored black blazer, adorned with radiant, interstellar-inspired streaks, pairs harmoniously with sleek, matching trousers. This ensemble promises a perfect blend of comfort and flair, ensuring you make a statement wherever...

€251.01
38
40
42
Black
Two piece suit with decorated sleeves
Hot
New
Out of Stock

SKU: 910IF004-1

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Co-ord

€210.53
38
40
42
Black
Blue
Overlay Jumpsuit
Hot
New
Out of Stock

SKU: 903EL10017

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (2 items)

PRODUCT TYPE: Jumpsuit

€116.60
38
40
42
44
Black
Pink
Blue
Galactic Elegance Co-ord
Hot
New
Out of Stock

SKU: 910IF006

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Co-ord

Dive deep into the universe of fashion with the Galactic Elegance Co-ord. This stunning two-piece set is designed to shimmer and shine, making you the focal point of any event. The tailored blazer boasts a deep V-neckline, accentuated with silver...

€267.21
38
40
42
Silver
Someone purchased8 minutes ago from Shtip
Someone purchased6 minutes ago from Negotino
Someone purchased2 minutes ago from Skopje
Someone purchased7 minutes ago from Tetovo
Someone purchased8 minutes ago from Negotino
Someone purchased2 minutes ago from Kocani
Someone purchased7 minutes ago from Resen
Someone purchased3 minutes ago from Tetovo
Someone purchased5 minutes ago from Debar
Someone purchased9 minutes ago from Prilep
Someone purchased7 minutes ago from Prilep
Someone purchased4 minutes ago from Ohrid
Someone purchased8 minutes ago from Ohrid
Someone purchased8 minutes ago from Valandovo
Someone purchased5 minutes ago from Skopje
Someone purchased5 minutes ago from Berovo
Someone purchased9 minutes ago from Skopje
Someone purchased4 minutes ago from Skopje
Someone purchased3 minutes ago from Gevgelija
Someone purchased7 minutes ago from Negotino

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes as specified in the privacy policy. You can consent to the use of such technologies by using the “Accept”

elena luka your fashion society with export 04