elena luka your fashion society with export 04

Hot
New
-20%
In stock
Out of Stock

PursEL Brown

SKU: 926EL0001-Brown

€87.45€69.96

You Save: €17.49 (20%)

Hurry up! Sales Ends In

Hurry! Only 3 Left in Stock!

Real time 22 visitor right now
Fast Shipping
Stripe Shopify Secure AES 256bit PayPal Visa MasterCard Discover Network American Express McAfee Secure
PRODUCT INFORMATION
Additional Info
CUSTOMER REVIEWS
PRODUCT INFORMATION
Водејќи се од потребите на современите жени, ЕЛЕНА ЛУКА создаде чанти која секоја жена би ги посакала во својата колекција. Новите модели се идеален избор за сите генерации и стилови.
А еве што уште треба да знаете за нив:

Уникатен дизајн

Дизајнот на чантите е уникатен и создаден од брендот. Од надворешната страна чантите имаат патерн, збогатен со нитни кој ги оформува буквите ЕЛ. Изработени од висококвалитетна еко-кожа, со што ги следат и еко-модните тенденции, водоотпорни, чантите изгледаат привлечно и впечатливо!
Дизајнирана внатрешност

Внатрешноста на чантите е исто така дизајнерска и искористен е принтот кој доминира во последната пролетна колекција „White Flower“, исто така создаден од модната куќа.
Достапност во 5 бои

Имајќи на ум дека жените сакаат да имаат избор и соодветна чанта со секој стајлинг, од модниот бренд овозможија избор на дури пет нијанси - црна, бела, беж, розова и кафена - идеални за бројни комбинации. Сега конечно можете да кажете дека имате избор!

Различни големини

Чантите се достапни во три различни големини. Големата димензија е совршен избор за деловни комбинации и генерално за жени што практикуваат чанти во кои можат да стават се' и е модел кој нема рок на траење.

---------------------------------------------------------------------------------------------

ELENA LUKA designed handbags that every woman would want in her collection, guided by the needs of modern women. The new models are suitable for people of different ages and styles.
What you need to know about them is as follows:

Design that is unique

The bags have a one-of-a-kind design that was designed by the brand. The bags have a pattern on the outside that is embellished with rivets and forms the letters EL. The bags are made of high-quality eco-leather that follows eco-fashion trends and is waterproof. They are stylish and remarkable!
The interiors of the bags are likewise designed, and the print that dominated the fashion house's most recent collection, "White Flower," is incorporated.

There are five colors to choose from.

Keeping in mind that ladies want a variety of options and a bag that matches their style, the design house offered five different shades: black, white, beige, pink, and brown, which are appropriate for a variety of looks. Finally, you can say that you have a choice!

Various sizes

Three different sizes of bags are accessible. The large size is ideal for business outfits and, in general, for women who prefer bags in which they can put everything, and it is a model with no expiration date.  
PRODUCT INFORMATION
 

CUSTOMER REVIEWS
Someone purchased2 minutes ago from Shtip
Someone purchased2 minutes ago from Struga
Someone purchased5 minutes ago from Skopje
Someone purchased9 minutes ago from Prilep
Someone purchased8 minutes ago from Skopje
Someone purchased7 minutes ago from Struga
Someone purchased2 minutes ago from Skopje
Someone purchased2 minutes ago from Strumica
Someone purchased5 minutes ago from Resen
Someone purchased6 minutes ago from Ohrid
Someone purchased4 minutes ago from Tetovo
Someone purchased5 minutes ago from Veles
Someone purchased1 minute ago from Bitola
Someone purchased3 minutes ago from Skopje
Someone purchased9 minutes ago from Ohrid
Someone purchased9 minutes ago from Gostivar
Someone purchased9 minutes ago from Prilep
Someone purchased6 minutes ago from Krushevo
Someone purchased6 minutes ago from Struga
Someone purchased8 minutes ago from Kavadarci
PursEL Brown

PursEL Brown

€87.45€69.96
elena luka your fashion society with export 04