This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Pink & White co-ord

910si00001

Лежерен комплет на риги  составен од кошула и кратки панталончиња со џебови - одличен за топли сончеви денови. Кошулата е збогатена со украсни кончени реси, кои му даваат бохо нота. Достапен е и во црна комбинација за оние што преферираат потемни нијанси.

1 item left

Search