This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Lavender Breeze

901LS0237

Романтичен, женствен, лелеав и пријатен се само дел од епитетите кои го опишуваат овој урбан и шик фустан. Во боја на лаванда и материјал кој што ве гали, овој фустан е дел од најновата Лаванда капсулна колекција од ЕЛЕНА ЛУКА. 

Во горниот дел е набран во фалти а во долниот дел е пуштен во полн глог и е нагласен е со огромна романтична панделка која го струкира и му дава дополнителна женственост. Дополнителните ракави го прават двојнонаменски и лесно адаптибилен така што според пригодата и како се чувствувате оваа креација ќе соработува со Вас.

1 item left

Search