This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Dress

901EL10008

Тиролка и палто со преклоп и асиметрични набори - одличен комплет со потпис на ЕЛЕНА ЛУКА кога сакате да покажете елеганција, но и професионален изглед. Поради кројот, горниот дел одговара на различни типови тело, а бојата го прави овој комплет лесно прилагодлив и на други комбинации.

Уште нешто поради што ќе посакате да го имате во својот гардеробер е тоа што есенската колекција на ЕЛЕНА ЛУКА содржи и хеланки, здолниште и блуза кои дополнително можете да ги комбинирате со овие парчиња.

Сите заедно прават целина со безброј комбинации за различни пригоди. Еко-кожата е апсолутен хит оваа есен, па бидете во тренд и покажете дека сакате поинакви дизајнерски парчиња. ЕЛЕНА ЛУКА ви го овозможува тоа.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dress and coat with asymmetrical folds - a fantastic combo with an inscription by ELENA LUKA for those who want to demonstrate elegance while maintaining a professional appearance. Furthermore, the coat  correlates to various body types, and the color will balance this set, which is easily adaptable to alternative combinations.
The ELENA LUKA autumn collection, which includes tights, skirts, and blouses that can be worn with this co-ord, is a wonderful addition to your wardrobe.

For many occasions, you can work together as a group without using a combination. Eco-leather is a huge popularity, but if you want to really stand out and show off your style, go for a designer piece. ELENA LUKA makes it possible.

3 items left

Search