This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Black & White short dress

901SI0004

Вечно актуелна комбинација: црно и бело. Совршена за секоја прилика, а притоа лесно се прилагодува во сечиј имиџ. Тренди фустан во црно-бели пруги без ракави, со интересен крој со карнери што дополнително ја потенцираат неговата атрактивност. Забавно, урбано и модерно.

1 item left

Search