This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

❤ LOVE Collection ❤

Четиринаесетти февруари Валентина и Валентин го прославуваат како свој именден, вљубените го празнуваат Св.Валентин, а љубителите на виното пак наздравуваат за Св.Трифун. Како и да е, љубовта е нивниот заеднички именител.

Црвената боја пак, е синоним за љубовта, а за сите оние кои симболично сакат да ги одбележат претстојните празници, Елена Лука за време на најљубовниот месец ви подготви изненадувања. Вртете го нашето љубовно тркало и изненадете ги Вашите сакани со парчиња од нашата љубовна колекција.

Елена Лука – Од за ❤

Search