elena luka your fashion society with export 04

Spring Summer '22 Basic Collection

Секоја дама која препознава вредност во модниот дизајн, на прв поглед ќе ја воочи смелоста и модерната естетика што ја дефинираат оваа пролетно-летна линија обоена во свежи и претежно светли нијанси и дезени што говорат за оптимизам и потребата да се истакне индивидуалноста. 

За пролет во која ќе владее женственоста во сите нејзини изданија: елегантна, романтична, урбана, софистицирана, деловна, егзотична – сите обединети со една заедничка нота на карактерност и самодоверба.

SHOW FILTER
Empty result
Someone purchased1 minute ago from Kriva Palanka
Someone purchased1 minute ago from Skopje
Someone purchased3 minutes ago from Veles
Someone purchased6 minutes ago from Prilep
Someone purchased8 minutes ago from Resen
Someone purchased9 minutes ago from Krushevo
Someone purchased3 minutes ago from Negotino
Someone purchased9 minutes ago from Skopje
Someone purchased5 minutes ago from Krushevo
Someone purchased7 minutes ago from Radovis
Someone purchased6 minutes ago from Valandovo
Someone purchased6 minutes ago from Skopje
Someone purchased6 minutes ago from Tetovo
Someone purchased3 minutes ago from Skopje
Someone purchased3 minutes ago from Struga
Someone purchased7 minutes ago from Kavadarci
Someone purchased6 minutes ago from Skopje
Someone purchased2 minutes ago from Kumanovo
Someone purchased6 minutes ago from Skopje
Someone purchased7 minutes ago from Kumanovo

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes as specified in the privacy policy. You can consent to the use of such technologies by using the “Accept”

elena luka your fashion society with export 04