elena luka your fashion society with export 04

Runway Collection

Од париски шик до луксузни свечени тоалети, дводелни трендовски костуми во диско фазон и авангардни капути, ЕЛЕНА ЛУКА успеа да направи моден микс преку кој ни раскажа приказна за една модерна дама која не се плаши да одговори на сите предизвици во животот, а притоа знае да се забавува и да ужива во сите негови убавини.

,,ЕЛЕНА ЛУКА сите овие години наназад изгради животен стил со своја исклучителна вредност и препознатливост и стана дом и семејство на многумина, што ми е особено значајно. Навистина сум горда, среќна и задоволна што го донесовме духот на светската мода кај нас, а со секоја наредна колекција и проект, го надградуваме. На Скопскиот моден фестивал се појавуваме на покана на организаторите, како специјални гости, па во тој контекст направивме една симболична компилација со препознатливи и авангардни модни парчиња од повеќе линии, секое со своја уникатна приказна, прикажувајќи ја моќната, успешна, смела жена која самоуверено чекори низ сите предизвици во животот. Би рекла, еден „моден коктел“ помеѓу актуелните тенденции и силната дизајнерска препознатливост на ЕЛЕНА ЛУКА“, изјави г-ѓа Елена Пандева, сопственик и генерален менаџер на брендот.
SHOW FILTER
Showing 25–29 of 29 results
Satin Shirt Dress
Hot
New
Out of Stock

SKU: 904EL10003

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (2 items)

PRODUCT TYPE: Dress

Ако сакате нешто префинето, нежно, женствено и елегантно - овој кошула фустан на ЕЛЕНА ЛУКА го содржи токму тоа.Со безвременска естетика, ќе биде вашиот омилен избор за деловни пригоди или пак посвечени. Изработен од префинет материјал, кој ја гали вашата...

€103.64
36
38
40
42
44
Satin Shirt Dress
Hot
New
Out of Stock

SKU: 904EL10003

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (3 items)

PRODUCT TYPE: Dress

Ако сакате нешто префинето, нежно, женствено и елегантно - овој кошула фустан на ЕЛЕНА ЛУКА го содржи токму тоа.Со безвременска естетика, ќе биде вашиот омилен избор за деловни пригоди или пак посвечени. Изработен од префинет материјал, кој ја гали вашата...

€103.64
36
38
40
42
44
Satin Shirt Dress
Hot
New
Out of Stock

SKU: 904EL10003

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (3 items)

PRODUCT TYPE: Dress

Ако сакате нешто префинето, нежно, женствено и елегантно - овој кошула фустан на ЕЛЕНА ЛУКА го содржи токму тоа.Со безвременска естетика, ќе биде вашиот омилен избор за деловни пригоди или пак посвечени. Изработен од префинет материјал, кој ја гали вашата...

€103.64
36
38
40
42
44
Contrast Suit
Hot
New
Out of Stock

SKU: 910EL10001

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (3 items)

PRODUCT TYPE: Co-ord

Оделото е задолжително парче во домот на секоја деловна дама. Нашиот предлог и воедно едно од најбараните модели од новата колекција се овие контрастни троделни одела. Практични, впечатливи поради широките паспули, со ретро нота која сега е актуелна, ќе ви...

€254.25
38
40
42
44
Contrast Suit
Hot
New
Out of Stock

SKU: 910EL10001

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (2 items)

PRODUCT TYPE: Co-ord

Оделото е задолжително парче во домот на секоја деловна дама. Нашиот предлог и воедно едно од најбараните модели од новата колекција се овие контрастни троделни одела. Практични, впечатливи поради широките паспули, со ретро нота која сега е актуелна, ќе ви...

€254.25
38
40
42
44
Someone purchased3 minutes ago from Resen
Someone purchased4 minutes ago from Kumanovo
Someone purchased9 minutes ago from Kavadarci
Someone purchased7 minutes ago from Kavadarci
Someone purchased2 minutes ago from Krushevo
Someone purchased1 minute ago from Kavadarci
Someone purchased9 minutes ago from Strumica
Someone purchased2 minutes ago from Prilep
Someone purchased2 minutes ago from Radovis
Someone purchased5 minutes ago from Kocani
Someone purchased6 minutes ago from Skopje
Someone purchased1 minute ago from Debar
Someone purchased4 minutes ago from Valandovo
Someone purchased8 minutes ago from Struga
Someone purchased6 minutes ago from Skopje
Someone purchased9 minutes ago from Kriva Palanka
Someone purchased5 minutes ago from Skopje
Someone purchased8 minutes ago from Berovo
Someone purchased7 minutes ago from Struga
Someone purchased1 minute ago from Bitola

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes as specified in the privacy policy. You can consent to the use of such technologies by using the “Accept”

elena luka your fashion society with export 04