This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Lavender Serenade

910LS0278

Оваа дводелна креација од Лаванда колекцијата на Елена Лука е уште една во низата на креации кои оставаат без здив.
Горниот дел е светло виолетов, додека главниот акцент е на здолништето кое е нагласено во предниот дел со набори и високо отворен шлиц.

Изработена е од материјал кој дискретно свети што го прави идеален и за вечерни излегувања.

1 item left

Search