elena luka your fashion society with export 04

Golden Collections

SHOW FILTER
Showing 1–12 of 123 results
Scarf
Hot
New
Out of Stock

SKU: 926ELW

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (26 items)

PRODUCT TYPE: Scarf

VENDOR: Elena Luka

Марамите се еден од омилените модни додатоци на дамите, кои можат многу да придонесат за елегантен и луксузен изглед. ЕЛЕНА ЛУКА смета дека секоја жена е посебна, па токму затоа затоа заслужува и посебни нешта. Марамите создадени од префинет материјал...

€24.29
Blazer
Hot
New
Out of Stock

SKU: 906EL10009

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (3 items)

PRODUCT TYPE: Blazer

VENDOR: Elena Luka

Тиролка и палто со преклоп и асиметрични набори - одличен комплет со потпис на ЕЛЕНА ЛУКА кога сакате да покажете елеганција, но и професионален изглед. Поради кројот, горниот дел одговара на различни типови тело, а бојата го прави овој комплет...

€77.73
38
40
42
44
Pants
Hot
New
Out of Stock

SKU: 903EL10011

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (3 items)

PRODUCT TYPE: Pants

VENDOR: Elena Luka

Тиролка и палто со преклоп и асиметрични набори - одличен комплет со потпис на ЕЛЕНА ЛУКА кога сакате да покажете елеганција, но и професионален изглед. Поради кројот, горниот дел одговара на различни типови тело, а бојата го прави овој комплет...

€40.49
38
40
42
44
Belt
Hot
New
Out of Stock

SKU: 926EL4MM01

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Belt

VENDOR: Elena Luka

Ремените се дефинитивно најдобри пријатели на жените кога станува збор за нагласување на половината во било која комбинација.Без разлика дали се работи за тесен или широк фустан, панталони или здолниште, ременот може дополнително да ја нагласи и вашата става, но...

€56.68
115/46
120/48
125/50
130/52
135/54
Grace Jones
Hot
New
Out of Stock

SKU: grace-jones-38

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Set

VENDOR: Elena Luka

Corset with sweetheart cut, skinny pants and sequin jacket with ruffles on the front and on the sleeves.

€234.82
38
40
All Set
Corset
Jacket
Pants
Metallic Pants
Hot
New
Out of Stock

SKU: 903EL10012/1

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (9 items)

PRODUCT TYPE: Pants

VENDOR: Elena Luka

Модерно, урбано, шик и удобно - токму таква е оваа street style комбинација од Елена Лука.Сребрените панталони со металик сјај се апсолутен фаворит сезонава. Висок струк со ластик, широки ногавици, џебови и материјал кој го привлекува вниманието - панталоните се...

€55.06
36
38
40
42
44
Caftan Dress
Hot
New
Out of Stock

SKU: 900EL10025

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (3 items)

PRODUCT TYPE: Dress

VENDOR: Elena Luka

€113.36
38-42
44-48
Skirt
Hot
New
Out of Stock

SKU: 902ST0079

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE:

VENDOR: Elena Luka

€51.82
Skirt
Hot
New
Out of Stock

SKU: 902ST0079-2

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE:

VENDOR: Elena Luka

€53.44
Blazer
Hot
New
Out of Stock

SKU: 905ST0081

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Blazer

VENDOR: Elena Luka

€103.64
Blouse
Hot
New
Out of Stock

SKU: 905EL10010

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (5 items)

PRODUCT TYPE: Blouse

VENDOR: Elena Luka

Тиролка и палто со преклоп и асиметрични набори - одличен комплет со потпис на ЕЛЕНА ЛУКА кога сакате да покажете елеганција, но и професионален изглед. Поради кројот, горниот дел одговара на различни типови тело, а бојата го прави овој комплет...

€38.87
38
40
42
44
Scarf
Hot
New
Out of Stock

SKU: 926ELW

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (30 items)

PRODUCT TYPE: Scarf

VENDOR: Elena Luka

Марамите се еден од омилените модни додатоци на дамите, кои можат многу да придонесат за елегантен и луксузен изглед. ЕЛЕНА ЛУКА смета дека секоја жена е посебна, па токму затоа затоа заслужува и посебни нешта. Марамите создадени од префинет материјал...

€24.29
Someone purchased2 minutes ago from Kriva Palanka
Someone purchased4 minutes ago from Veles
Someone purchased7 minutes ago from Radovis
Someone purchased9 minutes ago from Struga
Someone purchased4 minutes ago from Skopje
Someone purchased6 minutes ago from Veles
Someone purchased2 minutes ago from Valandovo
Someone purchased5 minutes ago from Resen
Someone purchased4 minutes ago from Gevgelija
Someone purchased2 minutes ago from Krushevo
Someone purchased2 minutes ago from Debar
Someone purchased5 minutes ago from Ohrid
Someone purchased9 minutes ago from Skopje
Someone purchased2 minutes ago from Veles
Someone purchased2 minutes ago from Veles
Someone purchased9 minutes ago from Skopje
Someone purchased1 minute ago from Skopje
Someone purchased4 minutes ago from Strumica
Someone purchased1 minute ago from Valandovo
Someone purchased7 minutes ago from Valandovo

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes as specified in the privacy policy. You can consent to the use of such technologies by using the “Accept”

elena luka your fashion society with export 04