elena luka your fashion society with export 04

„Две нијанси црвена - Ожени ме“ - Романтична комедија за границата помеѓу љубовта и бракот со костимографија од Elena Luka

„Две нијанси црвена - Ожени ме“ - Романтична комедија за границата помеѓу љубовта и бракот со костимографија од Elena Luka

Во културниот дом „Димитар Влахов“ се одржа премиерата на претставата „Две нијанси црвена - Ожени ме“, во продукција на „Театар провокација“. Режисер беше Роберт Ристов, а во главна улога се јавија Изабела Јакимова и Бранко Атанасов.Што кога девојката сака брак со момчето со кое е долги години во врска, а тој не сака? Дали секогаш љубовта мора да се круниса со брак или тој е само старомодна архаична институција со која општеството го стигматизира човекот за да може полесно да го манипулира. Дали бракот е продолжување на среќата и љубовта или прекинувач? Ова се само дел од прашањата сместени во современ контекст...

Someone purchased1 minute ago from Kavadarci
Someone purchased7 minutes ago from Valandovo
Someone purchased4 minutes ago from Kriva Palanka
Someone purchased9 minutes ago from Krushevo
Someone purchased2 minutes ago from Shtip
Someone purchased9 minutes ago from Skopje
Someone purchased3 minutes ago from Kavadarci
Someone purchased6 minutes ago from Resen
Someone purchased9 minutes ago from Skopje
Someone purchased5 minutes ago from Resen
Someone purchased7 minutes ago from Kumanovo
Someone purchased9 minutes ago from Tetovo
Someone purchased3 minutes ago from Strumica
Someone purchased7 minutes ago from Negotino
Someone purchased3 minutes ago from Prilep
Someone purchased4 minutes ago from Bitola
Someone purchased1 minute ago from Prilep
Someone purchased4 minutes ago from Struga
Someone purchased6 minutes ago from Kumanovo
Someone purchased4 minutes ago from Negotino

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes as specified in the privacy policy. You can consent to the use of such technologies by using the “Accept”

elena luka your fashion society with export 04