Blazer "Urban Baroque"

 

„Елена Лука“ во помага да се претставите како вистински познавач на модата кој поседува префинет вкус. Палто со специфична конструкција изработено од кепер со детаљ од букле и орнаменти од памучен конец, синџири и мониста споени во уникатна композиција.

Product Code: G/06/4-048
Enquire about price
Details
Fabric 80% Cotton, 20% Rayon
Color Brown
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: