Black Blazer "Ethno"

 

Сако од колекцијата „Етно“ изработено од нетрадиционален материјал со едноставна линија. Црната боја и нагласениот струк се основите на елеганцијата. Комбинирајте го со панталони и кошула или одберете ја поженствената варијанта со краток фустан и пленете со вашиот деловен изглед.

Product Code: 906LS1435-1
Enquire about price
Details
Fabric Cloth
Color Black
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: