White Pants "Ethno"

Out Of Stock

Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од комбинација на материјали. Црно – белата комбинација е секогаш актуелна и модерна. Во самата конструкција се застапени форми што потсетуваат на македонска носија. Внесете ги во комбинација со палто и бидете модно спремни за предизвиците што ви ги нуди секојдневниот живот.

Product Code: 903NK0182

Available Options

* Size:

4,500 ден.

Ex Tax: 3,814 ден.
Qty:    
Details
Fabric Sateen, Viscose
Color Black and white combination
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: