Short Dress

In Stock

Краток фустан специјално создаден да ги задоволи вашите потреби. Материјалите содржат процент на волна што ќе ве затопли во периодот на пониски температури. Таканареченото „пеплум“ парче под струкот ќе ве претстави модно на вашето работно место во ненападната црно-сива комбинација.

Product Code: 901LS1542

Available Options

* Size:

6,300 ден.

Ex Tax: 5,339 ден.
Qty:    
Details
Fabric Thick Georgette, Cloth
Color Black and gray combination
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: