Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Модерна и стилска визија која остава импресија. Краток фустан изработен од сатен со убаво замислен с..
4,700 ден.
Ex Tax: 3,983 ден.
„Елена Лука“ ви помага да изгледате совршено на вашата матурска вечер. Краток фустан изработен од та..
Enquire about price
Краток фустан во незаменливата црна боја што зрачи со елеганција. Едноставна, но впечатлива конструк..
6,900 ден.
Ex Tax: 5,848 ден.
Истакнете го вашиот сексапил и изгледајте атрактивно. Краток фустан на прерамки со нееднаков долен д..
13,500 ден.
Ex Tax: 11,441 ден.
Примамете ги погледите кон вас со елегантна визија, женствена линија и изразита боја. Тантелата ќе н..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Истакнете ги вашите облини и дозволете си луксуз сите погледи да бидат вперени кон вас. Богато дезен..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Краток фустан изработен од сатен во комбинација со жоржет. Тенките прерамки додаваат доза сексапил, ..
5,300 ден.
Ex Tax: 4,492 ден.
Краток фустан со ултра модерна конструкција составен од два типа сатен. Вечерните излегувања ќе ви б..
9,200 ден.
Ex Tax: 7,797 ден.
Ефектен краток фустан соодветен за секоја специјална пригода. Светкавото деколте и сјајниот сатен во..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Елегантна линија со футуристички форми. Бидете единствени и изгледајте уникатно поседувајќи ја ви..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Чекорете самоуверено и чувствувајте се како модел од светските писти. Краток фустан изработен од сат..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Краток фустан изработен од сатен со стилизирана јака и неповторлива форма. Екстравагантна визија как..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Краток фустан изработен од жоржет во комбинација со сатен. Конструкцијата е едноставна, бојата е изр..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Изгледајте како самовила која маѓепсува со својата визија. Краток фустан изработен од памучен сатен ..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Краток фустан изработен од сатен со прецизна конструкција која следи линија на тело, делува графички..
8,300 ден.
Ex Tax: 7,034 ден.
Модерна и стилска визија која остава импресија. Краток фустан изработен од сатен со убаво замислен с..
4,700 ден. Ex Tax: 3,983 ден.
„Елена Лука“ ви помага да изгледате совршено на вашата матурска вечер. Краток фустан изработен од та..
Краток фустан во незаменливата црна боја што зрачи со елеганција. Едноставна, но впечатлива конструк..
6,900 ден. Ex Tax: 5,848 ден.
Истакнете го вашиот сексапил и изгледајте атрактивно. Краток фустан на прерамки со нееднаков долен д..
13,500 ден. Ex Tax: 11,441 ден.
Примамете ги погледите кон вас со елегантна визија, женствена линија и изразита боја. Тантелата ќе н..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Истакнете ги вашите облини и дозволете си луксуз сите погледи да бидат вперени кон вас. Богато дезен..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Краток фустан изработен од сатен во комбинација со жоржет. Тенките прерамки додаваат доза сексапил, ..
5,300 ден. Ex Tax: 4,492 ден.
Краток фустан со ултра модерна конструкција составен од два типа сатен. Вечерните излегувања ќе ви б..
9,200 ден. Ex Tax: 7,797 ден.
Ефектен краток фустан соодветен за секоја специјална пригода. Светкавото деколте и сјајниот сатен во..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Елегантна линија со футуристички форми. Бидете единствени и изгледајте уникатно поседувајќи ја ви..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Чекорете самоуверено и чувствувајте се како модел од светските писти. Краток фустан изработен од сат..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Краток фустан изработен од сатен со стилизирана јака и неповторлива форма. Екстравагантна визија как..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
Краток фустан изработен од жоржет во комбинација со сатен. Конструкцијата е едноставна, бојата е изр..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Изгледајте како самовила која маѓепсува со својата визија. Краток фустан изработен од памучен сатен ..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Краток фустан изработен од сатен со прецизна конструкција која следи линија на тело, делува графички..
8,300 ден. Ex Tax: 7,034 ден.