This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Short linen dress

901MT0085

Нема посовршен летен избор од ленен фустан. Пријатен за носење, природен материјал во кој ќе ги уживате летните денови. Особено кога се работи за романтичен мини фустан во лелеав, А крој, во свежа зелена боја – токму како овој уникатен модел, еден од најбараните оваа сезона.

1 item left

Search