This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Satin dress

SI0017

Доколку преферирате макси должина, ЕЛЕНА ЛУКА за вас дизајнираше два сензуални модели на сатенски фустани. Првиот впечаток е:Фустан на кој не можам да му одолеам. Затоа што има посебен дизајнерски шмек, изработен од раскошен флорален сатен, а струкот е потенциран со ремен што може да го врзете во панделка. Линијата е елегантна, дискретно следејќи ја женската силуета што овој модел го прави вистински избор кога сакате да оставите силен моден впечаток, давајќи и предност на индивидуалноста.

2 items left

Search