This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Metallic Cropped Jacket & Pants

910EL10020/21

Co-ords сетовите се апсолутен светски тренд. Нашиот предлог за оваа есен е овој сет од панталони и јакна од Елена Лука. Се издвојуваат поради металик сјајот и несекојдневниот материјал, а доколку сакате впечатливи стајлинзи, тогаш овој е вистинскиот за вас. Достапни во неколку бои ќе бидат супер избор за есенски комбинации. Одберете ја вашата омилена и покажете дека имате стил!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Co-ord sets are a worldwide phenomenon. This combo of pants and a jacket by Elena Luka is our fall recommendation.
The metallic sheen and unique fabric make them stand out. It will be an excellent choice for fall combos because it comes in many colors. Choose your favorite and make a statement.

1 item left

Search