This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Romantic bow dress

901SI0008

Романтичен фустан во класична црно-бела комбинација со која нема да згрешите. Панделките се ултра популарен светски тренд, а во случајов го прават фустанот уште повпечатлив. Идеален избор за матурантки, но и сите што сакаат ваква романтична шик естетика.

1 item left

Search