elena luka your fashion society with export 04

Закажете средба со дизајнер и креирајте го фустанот од вашите соништа

Креации од вашите соништа

Дизајнирано специфично за Вас

Фустанот креиран само за вас е загарантирано да Ви стои одлично и да прилега на вашата фигура и да ги истакне вашите предности.

Беспрекорен тим со долгогодишно искуство

Free of phthalates which recent researches suggest the negative impacts a high exposure of phthalates can have on our health

Зошто е важно да носите фустан дизајниран специфично за Вас

Пред трендот на масовно производство на фустани за широка потрошувачка, жените носеа фустани специфично дизајнирани за нивната фигура. Тоа беа фустани изработени по нарачка според индивидуалните мерки на жената. Нарачаните фустани беа загарантирани да изгледаат привлечно за оној што ги носи затоа што секој матријал, секој шев и секој украс беа сошиени за да одговараат на нејзиното тело со прецизност. Денес, наместо тоа, се купуваат фустани во стандардни големини. Но, женските тела не станаа постандардни. Тие се исто толку индивидуални како и во минатото. Затоа ние во ЕЛЕНА ЛУКА даваме предност и важност на фустани креирани само за Вас.

Испланирајте ја вашата средба

Безразлика дали сте во потрага по венчален фустан, вечерна тоалета или сакате фустан за некоја посебна прилика ние сме тука да одговориме на сите ваши барања. 

Во нашето атеље можете да најдете голем избор на веќе готови модели кои би одговарале на вашите потреби, или во консултација со нашите дизајнери да го креирате фустанот од вашите соништа.

За време на вашата средба со дизајнер

Запознајте се со дизајнерскиот тим

Пробајте од големиот избор на фустани или креирајте Ваш

Комплетирајте го вашиот изглед со аксесоари

Погледнете ги нашите профили на социјалните мрежи

Someone purchased2 minutes ago from Ohrid
Someone purchased1 minute ago from Valandovo
Someone purchased7 minutes ago from Strumica
Someone purchased9 minutes ago from Struga
Someone purchased5 minutes ago from Kavadarci
Someone purchased8 minutes ago from Gevgelija
Someone purchased8 minutes ago from Radovis
Someone purchased8 minutes ago from Veles
Someone purchased1 minute ago from Shtip
Someone purchased4 minutes ago from Krushevo
Someone purchased7 minutes ago from Tetovo
Someone purchased7 minutes ago from Tetovo
Someone purchased4 minutes ago from Skopje
Someone purchased8 minutes ago from Kavadarci
Someone purchased6 minutes ago from Krushevo
Someone purchased5 minutes ago from Skopje
Someone purchased5 minutes ago from Valandovo
Someone purchased2 minutes ago from Tetovo
Someone purchased4 minutes ago from Struga
Someone purchased9 minutes ago from Shtip

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes as specified in the privacy policy. You can consent to the use of such technologies by using the “Accept”

elena luka your fashion society with export 04