This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Јакна

906ALW21K150-cinnamon-40

Долга јакна во бакарна нијанса, ќе биде парчето по кое прво ќе посегнете во студените дождливи денови. Во фини детали - џебови, врвки, качулка... осмислена е да се вклопи во вашите комбинации на секоја жена, што овозможува топлина и удобност.

------------------------------------------------- ---------------------------------------------

Во студените влажни денови, долга јакна во бакарна боја ќе биде вашиот прв избор. Создаден е за да се вклопи во секојдневната облека на секоја жена, давајќи топлина и удобност, со суптилни допири како што се џебови, врвки и качулка.

1 item left

Search