This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Јакна

906ALW22E137-almond-36

Кратка штепувана јакна која ги обединува спортскиот и елегантниот стил. Во златна нијанса, ќе бидат извонредни вклопи во есенско-зимскиот амбиент и ќе биде парче кое лесно ќе можете да го вклопите во стилот, без разлика на возраста. Топла, тренди и практични.

------------------------------------------------- -----------------------------------------------

Кратка шиена јакна со спортски и софистициран изглед. Неговиот златен тон добро ќе го надополни есенско-зимското расположение и ќе биде парче кое едноставно можете да го вклучите во вашиот стил, без разлика на вашата возраст. Топло, модерно и функционално.

1 item left

Search