Cocktail Dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Enquire about price
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Enquire about price
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Enquire about price
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
Enquire about price
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..