Jackets

Sort By:
Show:
Display:
 
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Enquire about price
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
Enquire about price
..
Enquire about price
Кожно плато, на предната страна обложено со шљокици, со должина до мали колкови. Палтото е со ракав..
Enquire about price
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
Кожно плато, на предната страна обложено со шљокици, со должина до мали колкови. Палтото е со ракав..