Blazers

Sort By:
Show:
Display:
 
Нека вашиот избор за бизнис аутфит биде сако изработено од штоф со блејзер израз околу врат. Густо н..
Enquire about price
„Елена Лука“ создава специјално за клиентите со префинет вкус. Сако во интензивна и впечатлива боја ..
Enquire about price
Колекцијата “Fashion Force” се состои од стилски парчиња со строга линија. И секое парче од неа перф..
Enquire about price
„Елена Лука“ во помага да се претставите како вистински познавач на модата кој поседува префинет вку..
Enquire about price
Модната куќа „Елена Лука“ за поладниот период од годината ви препорачува сако изработено од плиш што..
Enquire about price
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од трико со едноставна линија. Формата претставува интерпретац..
Enquire about price
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од чоја со висок квалитет и мекост. Во конструкцијата со која ..
Enquire about price
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од нетрадиционален материјал со едноставна линија. Црната боја..
Enquire about price
A blazer made of organtin with open neckline, a multilayered collar enriched with appliqués and bead..
Enquire about price
A blazer with characteristic cut made of cotton sateen, embellished with glassy stones and lamé stri..
Enquire about price
A blazer made of checkered cotton (keper) with a high collar and a ruffle placed at the overlap whic..
Enquire about price
A blazer made of several types and colors of sequins, the inner side is made of cotton sateen. ..
Enquire about price
A blazer with long sleeves, a characteristic design, a deep V-neckline, organtin ruffles and golden ..
Enquire about price
A wrap blazer with capri sleeves, a decorative golden plate with the logo of “Elena Luka”; embellish..
Enquire about price
A blazer made of sateen with long sleeves, shawl collar and decorative golden plate with the logo of..
Enquire about price
Нека вашиот избор за бизнис аутфит биде сако изработено од штоф со блејзер израз околу врат. Густо н..
„Елена Лука“ создава специјално за клиентите со префинет вкус. Сако во интензивна и впечатлива боја ..
Колекцијата “Fashion Force” се состои од стилски парчиња со строга линија. И секое парче од неа перф..
„Елена Лука“ во помага да се претставите како вистински познавач на модата кој поседува префинет вку..
Модната куќа „Елена Лука“ за поладниот период од годината ви препорачува сако изработено од плиш што..
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од трико со едноставна линија. Формата претставува интерпретац..
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од чоја со висок квалитет и мекост. Во конструкцијата со која ..
Сако од колекцијата „Етно“ изработено од нетрадиционален материјал со едноставна линија. Црната боја..
A blazer made of organtin with open neckline, a multilayered collar enriched with appliqués and bead..
A blazer with characteristic cut made of cotton sateen, embellished with glassy stones and lamé stri..
A blazer made of checkered cotton (keper) with a high collar and a ruffle placed at the overlap whic..
A blazer made of several types and colors of sequins, the inner side is made of cotton sateen. ..
A blazer with long sleeves, a characteristic design, a deep V-neckline, organtin ruffles and golden ..
A wrap blazer with capri sleeves, a decorative golden plate with the logo of “Elena Luka”; embellish..
A blazer made of sateen with long sleeves, shawl collar and decorative golden plate with the logo of..