Pants

Sort By:
Show:
Display:
 
Преден дел чипка поделена со трака која издолжува, заден дел жарсе за поголема удобност. ..
Enquire about price
Комбинизон панталони од златно ламе со појас од црн сатен со рачно навезени копчиња. ​Горниот дел е..
Enquire about price
Хеланки изработени од жерсе со висок квалитет што дава посебен облик. Предниот дел е од тантела со м..
Enquire about price
..
Enquire about price
Тесни златни свилени панталони со закопчување на преклоп со ЕЛ копче. Уникатна креација, дел од к..
Enquire about price
Долги панталони од златна чипка, одоздола под чипката има постава од кратки панталони од црно жарсе...
Enquire about price
Свилени тесни златни панталони, со страничен патент и фалти. Панталоните се со странични џебови. ..
Enquire about price
Бели цевка панталони од памучен сатен, со фалти на предниот дел и предно закопчување со ЕЛ златно ко..
Enquire about price
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од комбинација на материјали. Црно – белата комбинација е..
Enquire about price
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од кепер. Горниот дел е со висок струк и ја следи линијат..
Enquire about price
Cigarette pants with metal threads rope pulled through little golden rings. ..
Enquire about price
Classic pants made of cloth in stripes, with pockets and band legs. ..
Enquire about price
Jeans pants with pockets, decorative topstitches and hand embroidered details. ..
Enquire about price
Cigarette pants with simple design, a drop waist and pockets. ..
Enquire about price
Classic pants with pockets and black decorative buttons. ..
Enquire about price
Преден дел чипка поделена со трака која издолжува, заден дел жарсе за поголема удобност. ..
Комбинизон панталони од златно ламе со појас од црн сатен со рачно навезени копчиња. ​Горниот дел е..
Хеланки изработени од жерсе со висок квалитет што дава посебен облик. Предниот дел е од тантела со м..
Тесни златни свилени панталони со закопчување на преклоп со ЕЛ копче. Уникатна креација, дел од к..
Долги панталони од златна чипка, одоздола под чипката има постава од кратки панталони од црно жарсе...
Свилени тесни златни панталони, со страничен патент и фалти. Панталоните се со странични џебови. ..
Бели цевка панталони од памучен сатен, со фалти на предниот дел и предно закопчување со ЕЛ златно ко..
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од комбинација на материјали. Црно – белата комбинација е..
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од кепер. Горниот дел е со висок струк и ја следи линијат..
Cigarette pants with metal threads rope pulled through little golden rings. ..
Classic pants made of cloth in stripes, with pockets and band legs. ..
Jeans pants with pockets, decorative topstitches and hand embroidered details. ..
Cigarette pants with simple design, a drop waist and pockets. ..
Classic pants with pockets and black decorative buttons. ..