Skirts

Sort By:
Show:
Display:
 
Здолниште во парчиња од органтин и златна чипка со неправилен завршеток. ..
Enquire about price
Сатен здолниште, странично со покрупни фалти кои ги спојува златна чипка. ..
Enquire about price
Сатен здолниште со форма од ламе. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Црно здолниште од сатен свила што на левата страна има дискретни форми. Моделот може да се израбо..
Enquire about price
Глокнo здолниште од црн органтин со набор и со ткаена постава Елена Лука. Моделот може да се изра..
Enquire about price
..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
..
Enquire about price
Бело здолниште со странични фалти кои даваат ширина и форма, со висина до над колена. Здолништето е ..
Enquire about price
Здолниште од црн органтин, со нерамномерна должина (странично подолга, напред пократка), со форма на..
Enquire about price
Краток фустан до колена, изработен од бел памучен сатен. На предниот дел има фалти кои даваат форма ..
Enquire about price
Долго здолниште од црн органти со интересни полукружни кроења и завршеток со лајсна. Се закопчува на..
Enquire about price
Долго трендовско здолниште што визуелно ја намалува силуетата. Внесете го во елегантен аутфит со тан..
Enquire about price
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
Enquire about price
Здолниште изработено од памучен сатен со вграден впечатлив колан со цветна апликација дополнително н..
Enquire about price
Здолниште во парчиња од органтин и златна чипка со неправилен завршеток. ..
Сатен здолниште, странично со покрупни фалти кои ги спојува златна чипка. ..
Сатен здолниште со форма од ламе. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Црно здолниште од сатен свила што на левата страна има дискретни форми. Моделот може да се израбо..
Глокнo здолниште од црн органтин со набор и со ткаена постава Елена Лука. Моделот може да се изра..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Бело здолниште со странични фалти кои даваат ширина и форма, со висина до над колена. Здолништето е ..
Здолниште од црн органтин, со нерамномерна должина (странично подолга, напред пократка), со форма на..
Краток фустан до колена, изработен од бел памучен сатен. На предниот дел има фалти кои даваат форма ..
Долго здолниште од црн органти со интересни полукружни кроења и завршеток со лајсна. Се закопчува на..
Долго трендовско здолниште што визуелно ја намалува силуетата. Внесете го во елегантен аутфит со тан..
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
Здолниште изработено од памучен сатен со вграден впечатлив колан со цветна апликација дополнително н..