Cocktail Dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Дизајнерско парче со смела конструкција, белата комбинација почнува од страничниот дел, продолжува в..
Enquire about price
Фустан со прерамки и должина до колена, истакнат струк на кој од предниот кон задниот дел има две ма..
Enquire about price
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Enquire about price
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Enquire about price
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Enquire about price
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
Enquire about price
Фустан до колена. Горен дел црно жерсе, а долниот крем. Моделот може да се изработи по Ваша мерка..
Enquire about price
..
Enquire about price
..
Enquire about price
Светски квалитет промовиран во единствен дизајн. Модната куќа ви го препорачува овој фустан со транс..
Enquire about price
„Елена Лука“ го создаде вашиот омилен фустан изработен од еластични материјали кои ги следат контури..
Enquire about price
Краток фустан изработен од сатен со едноставен крој што дава посебна линија на вашето тело. Интензив..
Enquire about price
Краток фустан со успешно споени материјали. Основите се тул и жерсе, а последниот слој паѓа лелеаво...
Enquire about price
Краток фустан од колекцијата „Етно“. Материјалот од кој што е изработен ќе направи да се чувствувате..
Enquire about price
A below knee-length, closely fitted short dress made of cotton sateen with capri sleeves, V-neckline..
Enquire about price
Дизајнерско парче со смела конструкција, белата комбинација почнува од страничниот дел, продолжува в..
Фустан со прерамки и должина до колена, истакнат струк на кој од предниот кон задниот дел има две ма..
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
Фустан до колена. Горен дел црно жерсе, а долниот крем. Моделот може да се изработи по Ваша мерка..
Светски квалитет промовиран во единствен дизајн. Модната куќа ви го препорачува овој фустан со транс..
„Елена Лука“ го создаде вашиот омилен фустан изработен од еластични материјали кои ги следат контури..
Краток фустан изработен од сатен со едноставен крој што дава посебна линија на вашето тело. Интензив..
Краток фустан со успешно споени материјали. Основите се тул и жерсе, а последниот слој паѓа лелеаво...
Краток фустан од колекцијата „Етно“. Материјалот од кој што е изработен ќе направи да се чувствувате..
A below knee-length, closely fitted short dress made of cotton sateen with capri sleeves, V-neckline..