Dresses

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Конструкцијата и самиот преклоп дозволува кратење или продолжување на шлицот во предниот дел што е ф..
Enquire about price
Дизајнерско парче со смела конструкција, белата комбинација почнува од страничниот дел, продолжува в..
Enquire about price
Фустан на преклоп со мал отвор кај градите, парчиња кои продолжуваат од предниот и задниот дел и ги ..
Enquire about price
Фустан изработен во комбинација од памучен сатен и елегантна светло зелено-златна тантела  која..
Enquire about price
Фустан со прерамки и должина до колена, истакнат струк на кој од предниот кон задниот дел има две ма..
Enquire about price
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
Enquire about price
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Enquire about price
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Enquire about price
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Enquire about price
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Enquire about price
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Enquire about price
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Enquire about price
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
Enquire about price
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Enquire about price
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..
Enquire about price
Конструкцијата и самиот преклоп дозволува кратење или продолжување на шлицот во предниот дел што е ф..
Дизајнерско парче со смела конструкција, белата комбинација почнува од страничниот дел, продолжува в..
Фустан на преклоп со мал отвор кај градите, парчиња кои продолжуваат од предниот и задниот дел и ги ..
Фустан изработен во комбинација од памучен сатен и елегантна светло зелено-златна тантела  која..
Фустан со прерамки и должина до колена, истакнат струк на кој од предниот кон задниот дел има две ма..
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..