elena luka your fashion society with export 04

Luxury handbags

Добредојдовте во луксузниот свет на чантите! Пред Вас е новата луксузна линија чанти потпишана од ЕЛЕНА ЛУКА. Раскош и гламур спакувани во уникатни дизајнерски чанти што на секој изглед ќе му дадат луксузен финиш. Деликатната изработка, уникатните украсни детали, екстравагантниот дизајн ги прават овие мали уникати сон на секоја дама. Ексклузивитетот е во автентичноста на секој дизајн, изработен прецизно и внимателно до најситен сегмент. Од шармот на ориентот до луксузот на елегантната естетика, оваа гламурозна линија вклучува стилски различни чанти во неколку варијанти: клач чанта, плико и мини чанти со кратка рачка. Совршенството постои и го гледате пред вас.
SHOW FILTER
Showing 49–52 of 52 results
White Woven Handbag
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU:

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Handbags

White Woven Handbag

€210.52 from€147.36
Pink Woven Handbag
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU:

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Handbags

Pink Woven Handbag

€210.52 from€147.36
Yellow Woven Handbag
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU:

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Handbags

Yellow Woven Handbag

€210.52 from€147.36
Green Woven Handbag
Hot
New
-30%
Out of Stock

SKU:

BARCODE:

AVAILABILITY: In stock (1 item)

PRODUCT TYPE: Handbags

Green Woven Handbag

€210.52 from€147.36
Someone purchased1 minute ago from Shtip
Someone purchased8 minutes ago from Shtip
Someone purchased8 minutes ago from Gostivar
Someone purchased1 minute ago from Gevgelija
Someone purchased3 minutes ago from Struga
Someone purchased2 minutes ago from Ohrid
Someone purchased6 minutes ago from Kumanovo
Someone purchased9 minutes ago from Struga
Someone purchased6 minutes ago from Kriva Palanka
Someone purchased1 minute ago from Bitola
Someone purchased4 minutes ago from Gevgelija
Someone purchased5 minutes ago from Kocani
Someone purchased7 minutes ago from Skopje
Someone purchased4 minutes ago from Struga
Someone purchased5 minutes ago from Tetovo
Someone purchased7 minutes ago from Kumanovo
Someone purchased4 minutes ago from Skopje
Someone purchased5 minutes ago from Skopje
Someone purchased6 minutes ago from Debar
Someone purchased2 minutes ago from Skopje

We and selected third parties use cookies or similar technologies for technical purposes and, with your consent, for other purposes as specified in the privacy policy. You can consent to the use of such technologies by using the “Accept”

elena luka your fashion society with export 04