Coat

In Stock

Капут изработен од чоја и плетенина со висок процент волна која делува пријатно и топло. Едноставноста на кројот ќе ви го олесни комбинирањето со останатиот дел од вашата гардероба, притоа давајќи ви стил и исполнувајќи ги потребите на една дама што се движи во градската џунгла.

Product Code: 906NK0340

Available Options

* Size:

7,900 ден.

Ex Tax: 6,695 ден.
Qty:    
Details
Fabric Felt, Knitwork
Color Bordo
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: