Coat

In Stock

Капут изработен од чоја со конструкција која зрачи со женственост. Струкот е потенциран со колан и дополнително е украсен со ситни стаклени камчиња во повеќе нијанси блиски една до друга. Белата боја ќе направи да изгледате како најубавата кристална форма на снегулка.

Product Code: G/11/AB-013

Available Options

* Size:

9,300 ден.

Ex Tax: 7,881 ден.
Qty:    
Details
Fabric Felt with glassy beads
Color White
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: