Blazer

 

Модната куќа „Елена Лука“ за поладниот период од годината ви препорачува сако изработено од плиш што во себе содржи голем процент волна. Струкот е истакнат конструкциски. Закопчувањето е дворедно со детаљ.

Product Code: 906LS1553
Enquire about price
Details
Fabric Plush
Color Green
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: