Skirt "Golden Reins"

 

Бело здолниште со странични фалти кои даваат ширина и форма, со висина до над колена. Здолништето е од бел органтин со аплицирана тантела и постава одоздола. Закопчувањето е со скриен патент од задната страна.

Уникатна креација, дел од колекцијата „Златни узди“ SS2014.
Проверете ги деталите и на другите модели од колекцијата - кликнете тука.

Product Code: 902NK0480-1
Enquire about price
Details
Fabric 100% Polyester
Color White and golden combination
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: