Skirt "Golden Reins"

 

Здолниште од црн органтин, со нерамномерна должина (странично подолга, напред пократка), со форма на предната и задната страна.

Уникатна креација, дел од колекцијата „Златни узди“ SS2014.
Проверете ги деталите и на другите модели од колекцијата - кликнете тука.

Product Code: 902VI0053-2
Enquire about price
Details
Fabric 100% Polyester
Color Black
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: