Short Dress

In Stock

Бидете атракција со геометрискиот дизајн кој на прикладен начин ќе ја прикаже вашата индивидуалност. Носете го на коктел забава или вечерно излегување и секогаш бидете забележителни со единствениот стил карактеристичен за модната куќа „Елена Лука“.

Product Code: 901LS1544

Available Options

* Size:

9,700 ден.

Ex Tax: 8,220 ден.
Qty:    
Details
Fabric Plush, Sateen, Silk
Color Green
Care Dry Cleaning

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: